JOM JANA PENDAPATAN
sambil dapat diskaun 24% untuk kegunaan sendiri
100% PERCUMA TANPA MODAL
Hanya isi details saja, anda akan terus dapat akses kemudahan Sistem, dan akses bahan bahan promosi serta katalog terkini untuk permudahkan urusniaga anda. TIADA Yuran tersembunyi atau modal diperlukan.

PRODUK KEPERLUAN SEISI KELUARGA
Susu Kambing Lazz mempunyai kualiti yang berbeza dengan jenama lain di pasaran. Hingga kini la menjadi produk keperluan seisi keluarga yang memberi manfaat sejak 2015 hingga kini.

BUKAN PRODUK BERMUSIM, TINGGI REPEAT ORDER
Setiap hari, tak kira masa, sentiasa ada permintaan terhadap susu dari semua peringkat umur. Produk berkesan dan sentiasa mendapat maklumbalas positif.

POSTAGE RM3 SAJA, HQ BANTU URUS PACKING
Customer bayar harga produk, anda submit order customer harga agen. HQ urus packing semua dengan kos Pos serendah RM3 saja per order. Tawaran FREE Pos jika anda standby stok lebih untuk mudahkan customer dapat susu.

REWARD & CABUTAN BERTUAH SETIAP BULAN
Selepas daftar agen, anda akan bersama dengan 'circle' kami. HQ berbesar hati menawarkan pelbagai hadiah sebagai tanda penghargaan buat anda yang konsisten bersama kami.
BORANG PENDAFTARAN AGENT 100% PERCUMA

AZZAHIYAH MARKETING
+6
Pastikan No HP & Email adalah betul kerana ID & Password akan dihantar ke sana.
TESTIMONI
Miliki Kereta Idaman Hasil Bisnes
Bermula dengan anak yang alami masalah sembelit kronik, doctor sarankan saya memberikan susu kambing & dengan izinnya, masalah sembelin sembuh.
Bermula itu, saya konsisten sebarkan kebaikan produk. Alhamdulillah kini setelah 6 tahun bisnes sepenuh masa, saya dapat membeli kereta hasil bisnes & aset rumah. Masa tetap fleksible sambil jaga anak, saya dapat buat bisnes hanya dari rumah.
Yusninera, ID: LAZZ00190
Tertarik dengan kemudahan sistem & reward
Pada mulanya nak jadikan minuman susu untuk anak. Dalam masa yang sama tertarik dengan sistem bisnes yang mudah dan reward dari perniagaan Lazz. Paling tak sangka mampu beli kereta idaman dan aset rumah.
InshaAllah dengan perniagaan Lazz saya mampu menaikkan taraf hidup dan berikan yang terbaik untuk keluarga. Kepuasan sebenarnya adalah dapat bantu team untuk berjaya.
Faiz Kamil, Lazzcare Team, ID: LAZZ00022
Rezeki pergi umrah dengan suami
Alhamdulillah asbab cari susu tambahan untuk anak kedua, kini masih setia berbisnes Lazz hampir 7 tahun hingga ke hari ini masih konsisten dalam bisnes ini. Syukur dapat tambah income, mengerjakan umrah dengan suami, reward telefon idaman, dapat hadiah cincin emas dari Lazz, dan banyak lagi.
Sharifah Aniem, ID: LAZZ00175
Terpaksa berhenti kerja bila hamil, buat bisnes lazz dapat semula merasa gaji bulanan.
Dulu masa kerja duit cukup-cukup makan, tak dapat menyimpan. Pertama kali minum Lazz, terus jatuh hati dan signup agen. Alhamdulillah kalini dan boleh menyimpan duit. Beli barangan kehendak, dapat beli iphone.
Sekarang syukur dapat merasa balik gaji masuk tiap bulan dari Lazz. Last merasa masa kerja dulu, dah lama tak merasa gaji. Terima kasih Lazz.
Siti Zubaidah, ID: LAZZ00170
Melancong 100% hasil bisness lazz
Masa bersalin anak kedua, doktor puji bayi lahir bersih tulang tegap, terus buat keputusan daftar agen sah Lazz. Kebetulan masa tu mimi tiada pekerjaan dan tiada duit, Alhamdulillah hasil bisnes Lazz harini mimi dapat cover pendapatan rumah, dan melancong ke beberapa negara.
- 2015: Medan, Indonesia
- 2018: Xi'an, China
- 2019: Korea
Mimi berazam mengembangkan lagi empayar bersama Lazz. "Today Learner, Tomorrow Leader"
Mimie Sufie Empire Trading, ID: LAZZ00035
Dapat sara keluarga & bantu suami
Mula-mula nak cuba saja bisnes Lazz memandangkan suami takde kerja tetap. Sepanjang bisnes Lazz nih dapatlah menyara hidup kami sekeluarga sekarang dah hampir 6 tahun.
Hasil bisnes dapat reward diri dengan Freezer, Handphone, dan banyak lagi. Saya sayang bisnes Lazz ni, InshaAllah Azam nak beli kereta pula.
Ahlia, ID: LAZZ00007